Hoera, bijna jarig

Weer een jaartje ouder, weer een cadeau, wat geef je nou? Hier een leuke tip van mij voor jou: een poster van je eigen kind

Binnenkort is mijn jongste zoon jarig en wij hebben er een traditie van gemaakt om elk jaar een leuke sport foto op poster te laten afdrukken. Daarna hangen we de poster dan de hele week in de huiskamer op voor de jarige. Vol trots laten ze hem dan aan de visite zien. Alle ‘oude’ posters hangen nu in hun kamer of op hun slaapkamerdeur met hier en daar scheuren erin. Ook zo leuk om te zien hoe ze over de jaren veranderen.16 mei is hij dus jarig, dus hoog tijd om weer eens door de foto’s te gaan en hem ergens te laten afdrukken. Nu zag ik wat leuks bij www.drukwerknodig.nl, iets nieuws; een textiel poster. Deze kende ik nog niet dus heb ik er een besteld met een foto van mijn zoontje tijdens een rugby wedstrijd. Wat een leuk concept is deze poster. Het is gedrukt op canvas en heeft hele handige latjes met magneetjes waar je de poster zo tussen zet. Niet meer klooien met plakband, je hangt ‘m zo op aan de muur.
Ziet er strak uit, heel leuk en ik denk dat deze poster wel langer mee gaat. In ieder geval reflecteert hij ook minder, dat is mooi.
Ik ben benieuwd wat mijn zoon ervan vind.Op de site van drukwerknodig kun je ook gewone posters bestellen of als je echt groots wilt uitpakken maak je iets feestelijks op een banner en zet je hem voor de deur. Helemaal gedurende de corona periode waar de kinderfeestje even niet doorgaan, kan iedereen zien dat daar een jarige woont 😉

Wil je dit ook maar heb je geen leuke foto van je kind? Maak snel een afspraak met mij en ik zorg voor een leuke foto en help je met je bestelling!
info@angelahaas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *